18/6/10

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΘΕΜΑΤΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30-6-2010
Σας γνωρίζουμε ότι στις 30 Ιουνίου 2010 και ώρα 9η πρωινή, στο Ξενοδοχείο «THE PRESIDENT HOTEL” που βρίσκεται Κηφισίας 43 Αθήνα θα γίνει η Τακτική Γενική Συνέλευση της «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε.» με θέματα :
1. Υποβολή της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών προς έγκριση.
2. Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2009
3. Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2009 και προϋπολογισμός αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2010.
4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από πάσης ευθύνης αποζημιώσεως για τη χρήση 2009.
5. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2010 και καθορισμός αμοιβής τους.
6. Εξεύρεση κεφαλαίων για την κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρίας.
7. Πορεία υλοποίησης της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 30-6-2009 (θέμα 7ο)
8. Διάφορες ανακοινώσεις
Για να συμμετάσχετε στη Γ.Σ. με δικαίωμα ψήφου απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ενημερώσετε την εταιρεία και να καταθέσετε «τις μετοχές εις το ταμείον της εταιρείας ή παρ’ οιαδήποτε εν Ελλάδι ανωνύμω τραπεζιτική εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρας προ της ορισθείσης δια την συνεδρίασιν της Συνελέσεως» δηλαδή το αργότερο μέχρι 24-6-2010. Εάν η κατάθεση των μετοχών γίνει σε Τράπεζα να σταλεί στην Εταιρεία το αποδεικτικό κατάθεσης.
Κρίνεται αναγκαία η συμμετοχή όλων των Μετόχων
στη Γενική Συνέλευση για απόκρουση αυτών των καταστάσεων και ιδιαίτερα του 6ου θέματος «Εξεύρεση Κεφαλαίων για την κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρίας» που σημαίνει νέα επιβάρυνση των μετόχων, πέραν της ζημίας που προστίθεται κάθε χρόνο από τη λειτουργία της εταιρείας που ήδη είναι μεγάλη και του 7ου θέματος  που αφορά στην μεταβίβαση των κληρωθέντων τετραστρεμμάτων.
Ν Α   Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε    Ο Λ Ο Ι     Ε Κ Ε Ι
Αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό μας για να έχουμε δικαίωμα ψήφου (δείτε σχετικά έντυπα)
Καταγγέλοντας τη Σύμβαση Εντολής προς τους Εντολοδόχους για να μην ψηφίσουν για τον αριθμό των μετοχών μας.(έντυπο καταγγελίας) για τους μετόχους που δεν την έχουν καταγγγείλει.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε όποιον μέτοχο γνωρίζετε

Πειραιάς 18-6-2010
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: