26/6/10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. Γρίβα 2010

Φίλοι και φίλες,

Η Γενική συνέλευση της Ανωνύμου Εταιρείας Αγρόκτημα Βαρβάρα θα γίνει στις 30-06-2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 πμ στο ξενοδοχείο President, Κηφισίας 35 (εκεί που έγινε και πέρυσι).

Όλοι πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ο σύλλογος αγροκτήματος Βαρβάρας από τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε.

Όσοι δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρουν για τον εαυτό τους το δικαίωμα εκπροσώπησης στη γενική συνέλευση από τον Κο Χατζάκη ας στείλουν μια δήλωσή τους στο FAX 2108052114 (FAX της εταιρείας) και να δηλώσουν ότι δεν θα πρέπει να τους εκπροσωπεί ο Κος Χατζάκης και η παρέα του. Ενημερώστε με FAX για την ενέργειά σας αυτή και τον σύλλογο.

Για να σας "κεντρίσω" λίγο το ενδιαφέρον δημοσιεύω την ανακοίνωση ενδιαφέροντος απόκτησης του "ονείρου" για να θυμηθείτε τη γνωστή παρέα του 1993.

Μέσα σε αυτή την παρέα υπάρχει και ο δικηγόρος Κανελλόπουλος Νικόλας. Είναι αυτός που προήδρευε στις συγκεντρώσεις της οικιστικής ένωσης και των γενικών συνελεύσεων της Α.Ε.

Θυμάστε όλοι πως μας αντιμετώπιζε;

Σας δημοσιεύω μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται και ο Κος Κανελλόπουλος σε κάποια εγκαίνια του Υπουργείου Πολιτισμού.

Λέτε να δουλεύει για την τουριστική αξιοποίηση του Αγροκτήματος Βαρβάρα; Δεν ξέρω τι θέση έχει.

Εάν νομίζετε ότι πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για ότι μας προσέφερε τα 17 αυτά χρόνια, τότε μπείτε στον κόπο και στείλτε ένα e-mail ή ένα φαξ στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Πολιτισμού.

Εάν κάνω λάθος ως προς την φωτογραφία και είναι άλλο άτομο τότε ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη. Σίγουρα όμως θα ενημερώσω τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Πολιτισμού για τον τρόπο που με αντιμετώπιζε αυτά τα χρόνια. Εγώ δεν θέλω να είμαι αγνώμων. Το θέμα δεν είναι πολιτικό ούτε κομματικό, είναι "ανθρωπιστικό".

Και κάτι ακόμα, από ότι φαίνεται η εταιρεία "ξέμεινε" από χρήματα και θα βγει για δανεικά. Λέτε να έρθει το Δ.Ν.Τ για στήριξη;



Γρίβας Γεώργιος 24-06-2010

Τηλέφωνο: 2109647448 (Μόνο 14.00-15.00 το μεσημέρι)

FAX: 2109647448

e-mail: omada.moee@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: