26/6/10

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 30-6-2010

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ»
στις 30-6-2010



Ενόψει της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΑΤΕΕ που θα γίνει στις 30 Ιουνίου 2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9η πρωινή στο Ξενοδοχείο President, Κηφισίας 43, Αθήνα θα θέλαμε να σας εκθέσουμε συμβάντα προκειμένου να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

1. Στις 22 Ιουνίου και ώρα 1η μεσημβρινή οι κ. κ. Δημ. Γκανίδης και Ανδρέας Κουτσαντώνης, επισκέφθηκαν τα κοινά Γραφεία της Οικιστικής Ένωσης Εκπαιδευτικών, και της παραπάνω Εταιρείας στην οποία είμαστε μέτοχοι , εξουσιοδοτημένοι με εκατοντάδες εξουσιοδοτήσεις , θεωρημένες με το γνήσιο της υπογραφής των εξουσιοδοτούντων μετόχων, να παραλάβουν τις μετοχές τους, προκειμένου να κατατεθούν αυτές για συμμετοχή τους στην πιο πάνω Γενική Συνέλευση.

Η Ομάδα κ. Χατζάκη, με την εντεταλμένη της κ. Άννα Πέππα αρνήθηκε να παραδώσει τις μετοχές , με την παράνομη αιτιολογία ότι απαιτείται συμβολαιογραφικός τύπος.


Αποτέλεσμα η άπρακτη αποχώρηση κ.κ. Γκανίδη, Κουτσαντώνη, που μετά ταύτα πήγαν στον Εισαγγελέα Αθηνών αλλά λόγω παρέλευσης ώρας δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Μετά την επιστροφή του κ. Ανδρέα Κουτσαντώνη στα γραφεία της «Οικιστικής Ένωσης Εκπαιδευτικών» μαζί με την κα Ελένη Χύτα , πλην του κ. Γκανίδη που είχε αναχωρήσει για Λάρισσα , οι οποίοι επανέλαβαν το αίτημα να παραλάβουν τις μετοχές , έλαβαν την ίδια απάντηση της άρνησης παράδοσης των μετοχών και προσωπικά από τον κ. Χατζάκη, παρόντων των μελών του Συλλόγου μας κ.κ. Βασίλη Καραγεώργου, και Κώστα Αλεξόπουλου οι οποίοι προσήλθαν να παραλάβουν τις μετοχές τους , μετά από προηγούμενες συνεννοήσεις και επισκέψεις τους, που απέβησαν άκαρπες λόγω αντιρρήσεων από πλευράς Οικιστικής Ένωσης Εκπαιδευτικών, που για την παραλαβή των μετοχών τους έθεταν όρους με τους οποίους βέβαια δεν συμφωνούσαν. Τελικά παρέλαβαν τις μετοχές τους χωρίς να αποδεχθούν τους όρους αυτούς.

2. Με δεδομένη την πιο πάνω αδιανόητη συμπεριφορά , στις 24 Ιουνίου 2010, τελευταία ημέρα κατάθεσης μετοχών στην Εταιρεία για συμμετοχή στη Γ.Σ. ,οι πληρεξούσιοι των μετόχων και μελών μας κ. Κουτσαντώνης και κα Χύτα, έλαβαν παραγγελία του Εισαγγελέως Αθηνών με ρητή εντολή να εκτελεσθεί εντός της ιδίας ημέρας, να κληθούν να παράσχουν εξηγήσεις και με την πρόθεση και την ελπίδα των πληρεξουσίων μας ότι θα συμμορφωθούν προς τη νομιμότητα μέσα στην προθεσμία που έληγε αυθημερόν για παράδοση - παραλαβή και κατάθεση των μετοχών, πλην όμως η πιο πάνω παραγγελία πλημμελώς εκτελέσθηκε διότι οι καθ’ ών στρεφόντουσαν τα παράπονα μας ,δεν εμφανίσθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου εντός της ίδιας ημέρας , και μέχρι την 5η απογευματινή , προθεσμία που είχε τεθεί από το Α.Τ. Αμαρουσίου.

Μετά τα ως άνω απαιτείται συστράτευση και αυτοπρόσωπη παρουσία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ προ της 9ης πρωινής ώρας στις 30-6-2010 στο χώρο της Γ. Συνέλευσης


Λάβετε υπόψη σας στα σοβαρά ότι στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι η επιδίωξη της Εταιρείας «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ» να δανειστεί από τον Μεγαλομέτοχο κ. Χατζάκη, ο οποίος ως δανειστής , αποδεσμεύεται μετά 6 μήνες από το δανεισμό και δύναται να επιβάλλει κατάσχεση και να βγάλει στον πλειστηριασμό το Αγρόκτημα που αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας , αφού είναι γνωστό σε όλους ότι η εταιρεία δεν έχει έσοδα, μόνο χρέη και ασφαλώς δεν θα δυνηθεί να εκπληρώσει εντός των έξι μηνών τα χρέη της.

Διαβάστε προσεκτικά την  Εισηγητική Έκθεση της Εταιρείας.

Όσοι μέτοχοι αντιμετώπισαν οποιαδήποτε δυσκολία που έχει ως συνέπεια να μην συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση παρακαλούνται να το γνωρίσετε στο Σύλλογο.

Αξίζει να διαβάσετε και την από 24-6-2010 ανακοίνωση του κ. Γ. Γρίβα.

Πειραιάς 26-6-2010

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: