27/6/11

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΕΚΘΕΣΗ Δ.Σ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Κολοκοτρώνη 72 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  TK 185 35
ΤΗΛ. 210 4122971 – Fax. 2104131202
www. varvarasul.blogspot.com
Πειραιάς   27-6-2011



Είναι μονόδρομος για τη σωτηρία του κτήματος  η υπογραφή των Ομαδικών Πληρεξουσίων για Αλλαγή της Διοίκησης,  κυρίως από τους  Μετόχους της Αττικής. 

Το χρέος της Εταιρείας είναι μέχρι 31-12-2010,   266.785,10 Ευρώ και επιπλέον 200.000 Ευρώ  τα ζητούμενα κεφάλαια για τα έτη 2011 και 2012  για τα οποία πρέπει να πληρώσει ο κάθε μέτοχος στην εταιρεία ή διαφορετικά θα χάσει αντίστοιχης αξίας μετοχές, όπως έγινε και με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου το 2006 και μάλιστα πολύ πιθανό να πουληθεί άμεσα το κτήμα για ένα κομμάτι ψωμί.

Επιπλέον στη Γενική Συνέλευση  θα παρθεί απόφαση "για ακύρωση  της απόφασης  μεταβίβασης του κτήματος στους μετόχους ως μη νόμιμης,   Από το 2006 διαπιστώνουν τώρα ότι δεν μπορεί να μεταβιβαστεί το κτήμα αφού εξανεμίστηκε το τεράστιο ποσό της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου του 2006 και  αφού συνολικά οι Μέτοχοι θα κληθούν να πληρώσουν άλλα  500.000  Ευρώ περίπου.

Η πρόσκληση του Συλλόγου για άμεση υπογραφή των Ομαδικών Πληρεξουσίων για Αλλαγή της Διοίκησης της ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ  Α.Α.Τ.E.Ε. όχι μόνο δεν αποκλείει  την αυτοπρόσωπη εμφάνιση  του Μετόχου , αλλά αντίθετα την εξασφαλίζει. 

Τραντακτό παράδειγμα είναι ότι  στην Γ.Σ. στις 29-6-2011 o  κ. Χατζάκης φέρεται να εκπροσωπεί 186.758 μετοχές και μόνο 10.000 μετοχές θα  εκπροσωπηθούν από Μετόχους της Αθήνας.     Ας προβληματιστεί ο κάθε μέτοχος που δεν έκανε καταγγελία της Σύμβασης Εντολής προς τον κ. Χατζάκη και την Ομάδα του,  εάν  στη Γ.Σ. ο κ. Χατζάκης θα ψηφίσει  για το συμφέρον ή ενάντια στο συμφέρον του κάθε μικρομετόχου με βάση τα αναφερόμενα στη Έκθεση του Δ.Σ. της Εταιρίας η οποία  επισυνάπτεται στην παρούσα.

Επίσης ας αναλογιστεί ο κάθε μέτοχος ότι η αδράνειά του  ακυρώνει και τις προσπάθειες όσων προσπαθούν για τη σωτηρία του κτήματος και την οριστική λύση του προβλήματος. Eπικοινωνείστε με τους Συντονιστές   που ήδη γνωρίζετε για τη ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ,  αφού ο  κίνδυνος το κτήμα να πάει σε άλλα χέρια ακόμη και μέσα στον επόμενο μήνα είναι ορατός.

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος εκπροσωπώντας πάνω του 1/20 του Μετοχικού Κεφαλαίου,  που εξασφαλίστηκε με τα Ομαδικά Πληρεξούσια της Επαρχίας,    θα ζητήσει αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για ημέρα Κυριακή,  ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε  κάθε Μέτοχο να συμμετάσχει στην εξ αναβολής Γενική Συνέλευση και  να ψηφίσει ο ίδιος για τα παραπάνω θέματα.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Κουτσαντώνης Ανδρέας
Καραγιώργος Βασίλης
Ελένη Χύτα

Θερμή παράκληση να ενημερώνει  ο κάθε Μέτοχος όποιον άλλον Μέτοχο γνωρίζει.

---------------------------------------------------------------------------
 Ακολουθεί  η Έκθεση του Δ.Σ. της Εταιρείας προς την Γ.Σ. των Μετόχων
(πατείστε μέσα στο κείμενο της Έκθεσης ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωσή της)

Δεν υπάρχουν σχόλια: