14/6/11

29 IOYNIOY ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Σας ανακοινώνουμε ότι στις 29 Ιουνίου 2011 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 11:30 θα γίνει η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΑΤΕΕ στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ .
Ένα από τα θέματα είναι και αυτό  και αυτό της ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ για το οποίο δυστυχώς δεν έχουμε στα χέρια μας την Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών ούτε την Εισήγη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για να  γνωρίζουμε ακριβώς τι προτείνεται στη Γ.Σ. των Μετόχων και δυστυχώς δεν μπορούμε να την έχουμε άμεσα  αφού θα μας το χορηγήσουν 10 ημέρες πριν δηλαδή 19/6/2011 (έγινε σχετικό αίτημα)


Επαναλαμβάνουν την προσπάθεια χρέωσης της εταιρείας. 
Πέρυσι το απατρέψαμε. 
Θέτος θα το προσπαθήσουμε. 
Θα το είχαμε προλάβει ,εάν είχαμε ολοκληρώσει τη διαδικασία με τα ομαδικά πληρεξούσια, την αντικατάσταση της Διοίκησης της Εταιρείας.  
Θα προσπαθήσουμε την αναβολή όπως και πέρυσι. 

Ο κίνδυνος υπάρχει,  η παρουσία των Μετόχων είναι επιβεβλημένη.  Γι αυτό  :

1)  Οι Μέτοχοι που κατοικούν στην Αττική να φροντίσουν να παραστούν αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους κάνοντας ΜΕΧΡΙ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 τις σχετικές ενέργειες (κατάθεση μετοχών όσων βρίσκονται στα χέρια των,  αποστολή στην εταιρεία δήλωσης για αυτοπρόσωπη εμφάνιση ή ότι θα εκπροσωπηθούν από συγκεκριμμένο άτομο).  Υπενθυμίζουμε ότι τα Ομαδικά πληρεξούσια των Μετόχων της Αττικής αφορούν την Αλαγή της Διοίκησης και ως εκ τούτου δεν μπορεί να τους εκπροσωπήσει άλλος στην παρούσα Γενική Συνέλευση.

2) Οι Μέτοχοι της Επαρχίας που έχουν κάνει Ομαδικά Πληρεξούσια και δεν μπορούν να παραστούν αυτοπροσώπως θα εκπροσωπηθούν από τους Πληρεξουσίους τους.   Θα ενεργήσουν οι Πληρεξούσιοί τους για να έχουν δικαίωμα παράστασης  ή εκπροσώπησης .

3) Οι Μέτοχοι της Επαρχίας που δεν έχουν συμμετάσχει σε Ομαδικά Πληρεξούσια  και δεν μπορούν να παραστούν αυτοπροσώπως θεωρούμε ότι θα πρέπει να ορίσουν εκπρόσωπο για να ψηφίσει  για λογαριασμό τους στην Γενική Συνέλευση και να καταγγείλουν την ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ προς κ. Χατζάκη κ.λ.π.

Μην ξεχνάτε να ενημερώνετε οποιονδήποτε μέτοχο γνωρίζεται

Αθήνα 14-6-2011

Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: