21/6/11

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΔΡΑΣΗ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Κολοκοτρώνη 72 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  TK 185 35
ΤΗΛ. 210 4122971 – Fax. 2104131202
www. varvarasul.blogspot.com


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΡΑΣΗ

Στις 29 Ιουνίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11η πρωινή στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, Πανεπιστημίου 52 έχει ορισθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε.
Μεταξύ των θεμάτων ημερησίας διάταξης είναι και η εξεύρεση κεφαλαίων για την κάλυψη των υποχρεώσεων της εταιρίας.   
Η χρηματοδότηση της εταιρίας είχε τεθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης και στην προηγούμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε ο κ. Χατζάκης που θα μας έκανε την προσωρινή ταμειακή διευκόλυνση θα είχε τη δυνατότητα μετά από εξάμηνο να επιβάλει κατάσχεση και να βγάλει σε πλειστηριασμό το κτήμα.     Ο κίνδυνος μετά την αντίδραση των μικρομετόχων και του Εξωραϊστικού Συλλόγου αποτράπηκε προσωρινά.    Το πρόβλημα όμως παραμένει όσον ο κ. Χατζάκης, ως Γενική Συνέλευση των Μετόχων, διορίζει το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο με τη σειρά του τον αποδέχεται στις Γενικές Συνελεύσεις ως εκπρόσωπο όσων έχουν αποβιώσει ή όσων δεν έχουν φροντίσει να καταγγείλουν την Σύμβαση Εντολής  και να αναλάβουν τις μετοχές τους.   
 Με τον τρόπο αυτό οι κέρβεροι των συμφερόντων μας αποφασίζουν για κάθε θέμα που μας αφορά και μας βαρύνει.  
Με τον τρόπο αυτό κατασπαταλήθηκε άσκοπα με διάφορες προφάσεις ποσό περίπου 3.000.000.000  δραχμών που έχουμε καταβάλει για να περιέλθει στον καθένα μας τμήμα του κτήματος.
Το ταμείο όμως πρόσφατα άδειασε και το οικονομικό ενδιαφέρον των διαχειριστών που φροντίζουν την περιουσία μας καλύτερα και από τη δική τους έχει στραφεί αποκλειστικά στο μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχει απομείνει , το αγρόκτημα και ειδικότερα στην πώλησή του εν λευκώ  με αδιαφανείς όρους και τίμημα  σε εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις, από το λύκο που φυλάει τα πρόβατα.
Για το σκοπό αυτό , εν όψει της Συνέλευσης μέσω των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και του  Ορκωτού Λογιστή που έχει προσλάβει, μας γνωστοποιείται κατηγορηματικά ότι η διανομή του κτήματος δεν μπορεί να γίνει νόμιμα, ότι από την εκμετάλλευση του κτήματος δεν μπορεί να προκύψει κανένα έσοδο και ότι από τούδε πρέπει να πληρώνουμε χωρίς να προσδοκούμε τίποτε παρά μόνο ζημίες.
Με τα πιο πάνω οι σωτήρες μας, που διαθέτουν πλήρη και πολυτελή νομική υποστήριξη και γνώριζαν  εξ αρχής τις δυνατότητες της διανομής του κτήματος, παραδέχονται  όψιμα ότι τόσα χρόνια μας παραπληροφορούσαν.
Τώρα που τελείωσαν τα χρήματα αποκαλύπτοντας τη μισή αλήθεια και αποκρύπτοντας την άλλη μισή, δηλαδή ότι είναι δυνατή η διανομή του  κτήματος μετά τη λύση και εκκαθάριση της εταιρίας, μας ωθούν να τους αναθέσουμε λευκή εντολή πώλησης του κτήματος.
Για να πάρει τέλος η κατάσταση αυτή θα προκαλέσουμε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την αντικατάσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Για την υποβολή του σχετικού αιτήματος πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει την πλειοψηφία των μετόχων που επιθυμούν να  μην  τους εκπροσωπεί ο κ. Χατζάκης και η παρέα του.
Για το σκοπό αυτό συντάσσονται τα Ομαδικά πληρεξούσια για τα οποία ήδη σας έχουμε ενημερώσει,   και έχουν γίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό των Μετόχων στην Επαρχία.
Σε  κάθε περίπτωση όμως, για να προχωρήσουμε στην κίνησή μας αυτή πρέπει να γνωρίζουμε πόσοι, εκτός από τους μετόχους που συμμετέχουν στα Ομαδικά πληρεξούσια, έχουν καταγγείλει τη σύμβαση και αναλάβει τις μετοχές τους.
Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να συμμετάσχετε  :
  1. στη σύνταξη των Ομαδικών πληρεξουσίων μετά από συνεννόηση με οιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ή Συντονιστή.  (2104122971-Κουτσαντώνης Ανδρέα, 2109607769- Καραγιώργος Βασίλης, 2109919284-Χύτα Ελένη,  6974391164-Ηλίας Καφόρος, 6946460323-Μαρνιεράκης Γεώργιος, 6946060396-Τσιτσόπουλος Κων/νος),
  2. αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό σας, στην Τακτική Γενική συνέλευση τις 29-6-2011 και στην ημερομηνία που θα οριστεί μετά την αναβολή της, για όσους μετόχους δεν καλύπτονται από τα πληρεξούσια που ήδη έχουν συνταχθεί όπως π.χ. τα πληρεξούσια της Αττικής δεν εξουσιοδοτούν για την εκπροσώπηση στην παρούσα Γενική Συνέλευση , αλλά για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα  ζητήσουμε με σκοπό ην Αντικατάσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, όταν  επιτευχθεί η πλειοψηφία συμμετοχής των Μετόχων)
Σκοπός μας είναι να μην πληρώνουμε διαρκώς και ασκόπως τις πράξεις και παραλείψεις του κ. Χατζάκη και της ομάδας του , της Διοίκησης της Εταιρίας, όπως καλούμαστε σε αυτή τη Γενική Συνέλευση αλλά κυρίως να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα την πλειοψηφία των μετόχων που θα μας επιτρέψει να ζητήσουμε τη σύγκληση έκτακτης συνέλευσης για την αποτροπή της κατάστασης αυτής.
      Πειραιάς 21-6-2011

Το Δ.Σ. του Συλλόγου







Δεν υπάρχουν σχόλια: