30/7/10

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ.

Στην εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση της 25-7-2010 της ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε. με τη δραστηριοποίηση και την προσέλευση των Μετόχων επιβεβαιώθηκε η αυξανόμενη δυναμική για την άμεση και οριστική λύση στο ζήτημα της τύχης του Αγροκτήματος Βαρβάρα Ιστιαίας και αποτράπηκε ο επικείμενος κίνδυνος κατάσχεσης και πλειστηριασμού του που διαφάνηκε με το 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης.
Στη συνέλευση αυτή πέραν των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που τέθηκαν με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας δεν μπορούσε να ληφθεί απόφαση εφ' οιουδήποτε άλλου θέματος και κυρίως της τύχης του Αγροκτήματος.
Η συζήτηση και η λήψη ωρίμων αποφάσεων επί του θέματος αυτού προϋποθέτει πλήρη γνώση των επιλογών που έχει ο κάθε Μέτοχος.
Αυτό πρέπει να αποτελέσει το αντικείμενο προσεχούς Γενικής Συνέλευσης που μπορεί να πραγματοποιηθεί με ευθύνη και απόφαση όσων επιθυμούν την οριστική λύση του προβλήματος.

Θα ακολουθήσει πλήρης ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά την παραλαβή των Πρακτικών της εξ αναβολής Γενικής Συνέλευσης.

         Βασίλης Καραγεώργος    -   Ελένη Χύτα

Παρακαλείστε μέχρι  20 Αυγούστου να κάνετε χρήση του προσωρινού τηλεφώνου του Συλλόγου μόνο από 7μ.μ. έως 8:30 μ.μ. κάθε Τρίτη και Πέμπτη.   Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μπορείτε να καλείτε στο 6981086678  τις ίδιες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: