13/7/10

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 25-7-2010

Μετά από τηλεφωνήματα μετόχων που έλαβαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που έχουν σχέση με τη διαδικασία που πρέπει να γίνει μέχρι   19 - 7 - 2010  για συμμετοχής  τους, στην εξ αναβολής  Γενική Συνέλευση της ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΑΤΕΕ  στις 25-7-2010   σας ενημερώνουμε ότι  :

  1. Ο τρόπος υποδείχθηκε με την από 5-7-2010  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  με αποστολή της Καταγγελίας Σύμβασης Εντολής - Κατάθεση μετοχών για συμμετοχή στη Γ.Σ. στις 25-7-2010.
  2. Όσοι μέτοχοι έχουν  τις μετοχές τους οι ίδιοι, πρέπει να φροντίσουν να τις καταθέσουν στην εταιρεία ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους .
  3. Όσοι έκαναν μόνο την καταγγελία της Σύμβασης Εντολής και δεν  φρόντισαν να πάρουν τις μετοχές τους ή να κατατεθούν οι μετοχές τους στην εταιρεία ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα πρέπει να φροντίσουν να κατατεθούν οι μετοχές τους στην εταιρεία από τους ιδίους ή από τους "εντολοδόχους τους" 
  4. Εάν δεν καλύπτεται η δυνατότητα συμμετοχής σας από τα παραπάνω , Τηλεφωνείστε στην Εταιρεία (τηλ. 210 8052100 και 210 8052108 ) ώστε να βεβαιωθείτε ότι συμπεριλαμβάνεται το όνομά σας  ή του εκπροσώπου σας στις λίστες μετόχων που θα παραστούν - ψηφίσουν  στην Γ.Σ.
Εκτός των παραπάνω ορισμένοι Μέτοχοι μας πληροφόρησαν ότι ζήτησαν τις μετοχές τους να τις παραλάβουν αυτοπροσώπως με σκοπό βέβαια να τις καταθέσουν οι ίδιοι στην εταιρεία προκειμένου να συμμετάσχουν στην εξ αναβολής Γενική Συνέλευση αλλά οι "εντολοδόχοι τους", μέσω της υπαλλήλου των,   τους πληροφόρησαν ότι "λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορούν να τους παραδώσουν τις μετοχές τους".
Οι μέτοιχοι που εμπίπτουν σε αυτή την περίπτωση μπορούν να :
1)  Πάρουν Εισαγγελική Εντολή για άρνηση παράδοσης μετοχών    ή
2)  Να ζητήσουν από τους "εντολοδόχους τους" να κατατεθούν οι μετοχές τους στην εταιρεία για αυτοπρόσωπη συμμετοχή ή με εκπρόσωπό τους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: