18/3/10

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
(Α.Μ. 4681 Πρωτ. Πειραιά)
Κολοκοτρώνη 72 – Πειραιάς Τ.Κ. 185 35
www.varvarasul.blogspot.com
Τηλ. 210 4122971 (από 19.00 – 20:00)
Πειραιάς 16 Μαρτίου 2010


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ
Τα εγγεγραμμένα και αναμενόμενα να εγγραφούν μέλη του


1. Ως γνωστόν μετά από ανοικτή πρόσκληση αρχάς έτους 1993, από φερόμενη ως «Οικιστική Ένωση Εκπαιδευτικών», παρέχουσα εντύπωση ότι εκπροσωπεί ευρύτατο ανά την Ελλάδα κόσμο του εκπαιδευτικού μας συστήματος, για συμμετοχή με αντικαταβολή σε αγορά γης και δη συγκεκριμένου αγροτεμαχίου με ΣΚΟΠΟ τη δημιουργία πρότυπου οικισμού υψηλών προδιαγραφών, επικαλούμενη κατορθώματά της και σε άλλα μέτωπα και με υποσχέσεις ότι σύντομα θα επισκεπτόμαστε το κτήμα της ιδιοκτησίας μας, πεισθήκαμε και συμπορευτήκαμε.
Μέσα στα χρόνια που διήλθαμε , μέσα από ανοργάνωτες διαμαρτυρίες των ως πιο πάνω εγκλωβισμένων μελλοντικών συνιδιοκτητών, αφού στη φερόμενη Οικι-στική Ένωση είχαμε καταβάλει το αντίτιμο που ζήτησε και αυτή ανέλαβε τη διεκπεραίωση του ΣΚΟΠΟΥ, ο ΣΚΟΠΟΣ περιέπεσε σε Σαιξπηρική Τρικυμία και τελικά σε άγονο ερημονήσι, εμπεδώθηκε η πεποίθηση και η επιθυμία αποδέσμευσης από εντολή και εμπορικές δραστηριότητες της ομάδας «Οικιστική Ένωση Εκπαιδευτικών».
Μέσα από αυτή την ανάγκη γεννήθηκε η ιδέα και συντελέστηκε η οργά-νωση των αμήχανων πιο πάνω εγκλωβισμένων σε Σωματείο που ήδη αναγνωρίσθηκε δικαστικά με την υπ’ αριθμ. 5991/2009 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, και το οποίο εκπροσωπούμε προσωρινά.
2. Με την από 28.1.2010 «εξώδικη πρόσκληση» του Σωματείου μας, που επιδόθηκε στις 16.2.2010 με Δικαστικό Επιμελητή προς την ως άνω φερόμενη ως «Οικιστική Ένωση Εκπαιδευτικών» προσκαλείτο αυτή να μας ενημερώσει α) σε ποιο στάδιο ευρίσκεται σήμερα η υπόθεσή μας και β) ποια η άμεση επόμενη φάση πορείας της και η σχετική επόμενη ενέργεια της Οικιστικής Ένωσης.
Απάντηση δεν λάβαμε. Ίσως ανέθεσαν την απάντηση σε αξιόλογο από τεχνική και νομική εμπειρία Γραφείο και ίσως λάβουμε περίτεχνη διαφώτιση.
3. Όπως με σαφήνεια γίνεται αντιληπτόν, απ’ αρχής δια πολλών πράξεων και παραλείψεων παρέλκεται η οποιαδήποτε λύση με απώτερο, να υποθέσουμε σκοπό, την παραγραφή πράξεων της έμπειρης δεξιοτεχνίας.
Επιδίωξη του Σωματείου μας, πρόσθετα στους πολιτιστικούς του σκοπούς, είναι να προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα να πάρουμε την υπόθεση που μας ανήκει στα χέρια μας με λήψη απόφασης για λύση της εταιρείας, στην οποία εισήλθαμε χωρίς εξ αρχής να γνωρίζουμε και να θέλουμε, με διορισμό εκκαθαριστών και διανομή της περιουσίας της εις τα Μέλη – Δικαιούχους.
Πέρα από την ενημέρωση σας σχετικά, η παρούσα επιστολή στοχεύει να προετοιμάσει την πρώτη συγκέντρωση, που είναι και πρόσκληση εγγραφής μελών στο Σωματείο, στις 18 ή 25 Απριλίου 2010, που οι λεπτομέρειες (τόπος – ώρα) θα προσδιορισθούν μέσω της ιστοσελίδας του Σωματείου www.varvarasul.blogspot.com , κατά την οποία θα συζητηθούν η προετοιμασία και τα θέματα της πρώτης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου που θα επακολουθήσει, σε χρόνο που εκεί θα προκαθοριστεί, και στην οποία τελικά θα συγκροτηθούν τα Τακτικά Καταστατικά Όργανά του και θα ληφθούν αποφάσεις που θα τις εκτελέσουν χωρίς καθυστέρηση.


Για το Σωματείο
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Ανδρέας Κουτσαντώνης
Ελένη Χύτα
Βασίλης Καραγιώργος
Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: