21/6/12

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Κολοκοτρώνη 72 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  TK 185 35
ΤΗΛ. 210 4122971 – Fax. 2104131202
www. varvarasul.blogspot.com

Πειραιάς 19-6-2012



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
7 Ιουλίου 2012 ώρα 10η πρωινή στο
Πολιτιστικό Κέντρο του Ο.Τ.Ε.

Αγαπητοί Μέτοχοι και Μέλη του Συλλόγου μας.
Ήδη έχετε ενημερωθεί για την προγραμματισθείσα Γενική Συνέλευση της Εταιρίας Αγρόκτημα Βαρβάρα Ιστιαίας  Α.Α.Τ.Ε.Ε. στις 30 Ιουνίου 2012 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ – Πανεπιστημίου 52-  Αθήνα.
Στην ενημέρωσή σας αναφερθήκαμε κυρίως στα δύο θέματα της Γ.Σ. που είναι :
(Νο 5)  Εξεύρεση κεφαλαίων για κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρίας
 (Νο 7) Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η σοβαρότητα των παραπάνω θεμάτων είναι αυτή  που μας αναγκάζει   να ζητήσουμε αναβολή της Τακτικής Γενικής  Συνέλευσης της Εταιρίας Αγρόκτημα Βαρβάρα Ιστιαίας  Α.Α.Τ.Ε.Ε.    και να σας καλέσουμε να παρευρεθείτε στις 7 Ιουλίου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ο.Τ.Ε., 3ης Σεπτεμβρίου 110  ημέρα Σάββατο και ώρα 10η πρωινή  όπου θα συζητηθούν τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης  της Εταιρίας , αλλά παράλληλα θα διευκολυνθούν  οι Μέτοχοι  που επιθυμούν να ενταχθούν στα Ομαδικά Πληρεξούσια για  αλλαγή της Διοίκησης της Εταιρίας,  αφού θα παρίστανται γι’  αυτό το σκοπό συμβολαιογράφοι.    Οι επιθυμούντες την ένταξή τους στα Ομαδικά πληρεξούσια θα πρέπει να κρατούν φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητάς   και να γνωρίζουν τον Αριθμό του Φορολογικού τους Μητρώου.
Επανειλημμένα σας έχουμε ενημερώσει ότι η λύση του απεγκλωβισμού μας  προϋποθέτει ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας που να μην χειραγωγείται από τον κ. Χατζάκη, όπως μέχρι τώρα συμβαίνει .  Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο άμεσα θα πρέπει  να εξετάσει  τις δυνατότητες και την πορεία που πρέπει να ακολουθεί, σχετικά με το Αγρόκτημα Βαρβάρα στο οποίο είμαστε Μέτοχοι,   και να προτείνει τις πλέον συμφερότερες και εφικτές λύσεις  στους Μετόχους, οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν οι ίδιοι γι’ αυτές μέσα από Γενική Συνέλευση.

Για πληρέστερη ενημέρωσή σας  θα αναρτηθούν  στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας  www. varvarasul.blogspot.com
1)     Η έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας  Αγρόκτημα Βαρβάρα Ιστιαίας προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων επί των Πεπραγμένων χρήσης 2011. 
2)    Η Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Λογιστή  προς τους Μετόχους της Εταιρίας.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ  με τα Ομαδικά πληρεξούσια τα οποία αποκλειστικά και μόνο θα εξυπηρετήσουν την προετοιμασία μας σε Τακτική ή  Έκτακτη Γενική Συνέλευση  για αντικατάσταση της Διοίκησης της Εταιρίας.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Κουτσαντώνης Ανδρέας
Καραγιώργος Βασίλης
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος
Χύτα Ελένη












15/6/12

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Κολοκοτρώνη 72 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  TK 185 35
ΤΗΛ. 210 4122971 – Fax. 2104131202
www. varvarasul.blogspot.com

Πειραιάς 14-6-2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καθυστερημένα ερχόμαστε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε να παραστείτε έγκυρα  στην Ετήσια Τακτική Συνέλευση τη Εταιρείας ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε.  στις 30  Ιουνίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 10π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» , Πανεπιστημίου 52 – Αθήνα, τουλάχιστον όσοι  μέχρι σήμερα δεν έχετε συμμετάσχει σε ομαδικά πληρεξούσια, όπως σχετικά σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα.
Ο λόγος της καθυστερημένης ενημέρωσής σας είναι ότι μέχρι σήμερα η γνωστή «Ομάδα» αρνείτο να μας παράσχει  οποιαδήποτε πληροφορία  σχετική με τη Γενική Συνέλευση παρότι επιμόνως μέλος μας ζητούσε από  16 Μαϊου προφορικά  και εγγράφως.  Ούτε τους τίτλους των εφημερίδων που δημοσιεύθηκε η Πρόσκληση δεν μας γνώριζαν λέγοντάς  μας ότι θα   σταλεί  σχετική ενημέρωση 10 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση δηλαδή στις 20 Ιουνίου.
Σήμερα αντλήσαμε την πληροφορία για τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας  από το ευρισκόμενο στο στάδιο της  επεξεργασίας φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Ε77185  6/6/2012).
Τα θέματα της Ημερήσιας  Διάταξης με Νο 5 και Νο 7,   θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε το λόγο της άρνησης ενημέρωσής μας και κυρίως ενημέρωσης  όλων  Μετόχων της εταιρίας,  αφού η εταιρία διαθέτει ιστοσελίδα στην οποία θα μπορούσε να αναρτήσει την Πρόσκληση  αλλά δεν το έχει πράξει .
(Νο 5)  Εξεύρεση κεφαλαίων για κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρίας
Σχετικά με το θέμα αυτό αγνοούμε το μέγεθος των υποχρεώσεων της εταιρίας που μας καλούν να πληρώσουμε καθώς επίσης και τους λόγους δημιουργίας τους.

(Νο 7) Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σχετικά με το θέμα αυτό, σπεύδουν να εξασφαλίσουν τη Διοίκηση της Εταιρίας , πριν προλάβουμε να οργανώσουμε την πλειοψηφία των κ.  Μετόχων, που για το σκοπό αυτό έχουμε προκαλέσει τη συμμετοχή των Μετόχων σε ομαδικά πληρεξούσια και συνεχίζουμε τη διαδικασία αυτή.  
 Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά   ότι  για να συμμετάσχει ΕΓΚΥΡΑ   ο κάθε Μέτοχος μόνος του αυτοπρόσωπα στην ψηφοφορία  λήψης αποφάσεων της Εταιρίας ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τουλάχιστον 5  ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της Εταιρίας και να δηλώσει την συμμετοχή του.
Όσοι Μέτοχοι έχουν συμμετάσχει στα Ομαδικά πληρεξούσια την ποιο πάνω διαδικασία θα διεκπεραιώσει  ο Σύλλογος ο οποίος τους καλεί  να παραστούν  αυτοπροσώπως χωρίς να κάνουν καμία διαδικασία.
Επειδή εκ των προτέρων γνωρίζουμε τις σκόπιμες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον κάθε Μέτοχο για να παραστεί έγκυρα στη Γενική Συνέλευση, ιδιαίτερα στους εκτός Αττικής Μετόχους ο Σύλλογος μας στην προσπάθειά του να τους διευκολύνει τους προτρέπει να συμμετάσχουν σε Ομαδικά Πληρεξούσια .
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ με τα Ομαδικά πληρεξούσια τα οποία αποκλειστικά και μόνο θα εξυπηρετήσουν την προετοιμασία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για αντικατάσταση της Διοίκησης της Εταιρίας.

Σύντομα θα   οριστεί ημέρα συνάντησης στην Αθήνα των Μελών του Συλλόγου για συζήτηση των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας και παράλληλα διευκόλυνσης όσων Μετόχων επιθυμούν  συμμετάσχουν στα Ομαδικά Πληρεξούσια.  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Κουτσαντώνης Ανδρέας
Καραγιώργος Βασίλης
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος
Χύτα Ελένη










ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε.


Ε77185
6/6/2012



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΜ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ
«ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε.»
ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της Ανωνύμου Αγροτικής Τουριστικής και Εμπορικής Εταιρείας «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε.» σε Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει την 30 Ιουνίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 10η πρωινή στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» που βρίσκεται στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθμός 52, με τα εξής θέματα ημερησίας διατάξεως:
1.    Υποβολή της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών προς έγκριση.
2.    Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2011.
3.    Απαλλαγή των μελών ου Δ.Σ. και των ελεγκτών από πάσης ευθύνης αποζημιώσεως για τη χρήση  2011.
4.    Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2012 και καθορισμός της αμοιβής τους.
5.    Εξεύρεση κεφαλαίων για την κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρίας.
6.    Αναζήτηση λύσης σχετικά με τη φύλαξη του κτήματος και τη διαφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας.
7.    Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
8.    Διάφορες ανακοινώσεις.

Οι μέτοχοι προκειμένου να λάβουν μέρος στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2190/20 και του καταστατικού της Εταιρείας και ειδικότερα να καταθέσουν προ πέντε ημερών τις μετοχές τους κατά τα οριζόμενα υπό του άρθρου 28 του Ν. 2190/20.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αθήνα 28-5-2012
      ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΖΑΚΟΥ – ΤΡΙΗΡΗ