22/3/11

ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΞΩΡΑIΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ  ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
(Α.Μ. 4681 Πρωτ. Πειραιά)
Κολοκοτρώνη 72 – Πειραιάς  Τ.Κ. 185 35
Τηλ. 210 4122971 (από 19.00 – 21:00)
Πειραιάς  22 Μαρτίου 2011



ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ομάδα του κ. Χατζάκη υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Οικιστική Ένωση Εκπαιδευτικών» υποσχέθηκε ότι θα αποκτήσουμε γή.   Για το σκοπό  αυτό δώσαμε την προκαταβολή που μας ζητήθηκε.  Έτσι πολλοί παρασυρόμενοι από την απατηλή επιστολή διαφήμιση, καταβάλλαμε και τα υπόλοιπα χρήματα.  Εν συνεχεία όμως αντί για γή αποκτήσαμε μετοχές ανώνυμης αγροτικής εταιρίας.
Το συνολικό ποσό  των πέντε (5.000.000.000) δισεκατομμυρίων δραχμών περίπου  που καταβάλαμε είναι πολλαπλάσιο της αξίας των μετοχών που αγόρασε η «Οικιστική Ένωση Εκπαιδευτικών» για λογαριασμό μας. 
Η εταιρεία από αγροτική μετατράπηκε σε  Αγροτική Τουριστική και Εμπορική.   Το τεράστιο ποσό που περίσσεψε όπως και αυτό που πλήρωσαν οι περισσότεροι από μας για την «αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου», της τάξης των δισεκατομμυρίων δραχμών που εμπιστευτήκαμε στην ομάδα Χατζάκη, κατασπαταλήθηκε.

Έτσι άρχισαν τα χρέη της εταιρίας που κάθε χρόνο θα αυξάνονται το λιγότερο κατά 150.000 Ευρώ περίπου με αντίστοιχη μείωση της αξίας των μετοχών .

Η λύση που ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την εξόφληση των χρεών ήταν  η εξής : (ακολουθεί όπως αναφέρεται  στα πρακτικά της   Εξ αναβολής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας στις 25-7-2010 σελ. 9)

4.      Επειδή τα χρηματικά διαθέσιμα της εταιρίας δεν επαρκούσαν για την κάλυψη των μηνιαίων σταθερών εξόδων της εταιρίας, όπως Μισθοδοσία, ΙΚΑ, αμοιβές Λογιστηρίου, ορκωτών λογιστών, δικηγόρου, Ενοίκιο , ΟΤΕ, ΔΕΗ, καθαρισμός γραφείων, την καταβολή της τρίτης και τελευταίας δόσης Ε.Τ.Α.Κ. , καθώς και εξόφληση υπολοίπων για δημοσιεύσεις, το Δ.Σ. στα πλαίσια αυτής της δυσκολίας, εξέτασε τις δυνατότητες χρηματοδότησης, οι οποίες είναι οι εξής :
α.  Εξεύρεση  κεφαλαίων για την κάλυψη των υποχρεώσεων της εταιρίας.
β.  Τραπεζικός Δανεισμός
γ.  Προσωρινή Ταμειακή Διευκόλυνση
Με δεδομένο ότι ο πρώτος τρόπος, ο οποίος είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος αλλά απαιτεί αρκετό χρονικό διάστημα υλοποίησης, προτάθηκε να τεθεί ως θέμα στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση, ο δε δεύτερος τρόπος, αφού έγινε σχετική προκαταρτική συζήτηση με την Τράπεζα, εκτιμήθηκε ότι πρέπει εάν είναι δυνατόν να αποφευχθεί κυρίως εξαιτίας των εγγυήσεων και δεσμεύσεων, που πρέπει να δώσει η Εταιρεία, το Δ.Σ. κατέληξε στην Τρίτη λύση και έκανε σχετική συζήτηση με τον μέτοχο της Εταιρίας κ. Χατζάκη Εμμανουήλ, θέτοντας τους παρακάτω όρους :
-          Επιτόκιο  : Άτοκο
-          Χρόνος επιστροφής : Όταν ευρεθούν τα αναγκαία κεφάλαια σύμφωνα με την πρόταση που θα γίνει στη Τακτική Γενική Συνέλευση, και όχι πέραν του εξαμήνου από την Τακτική Γενική Συνέλευση.
-          Παροχή εγγυήσεων και δεσμεύσεων εκ μέρους της Εταιρείας : Καμία
-          Μη δυνατότητα του κ. Εμμανουήλ Χατζάκη (δανειστής) να προβεί σε οποιοδήποτε μέτρο κατάσχεσης ή διαταγή πληρωμής κατά της Εταιρείας, για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα των έξι (6) μηνών, από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων.
Ο κ. Χατζάκης δήλωσε ότι μπορεί να κάνει Ταμειακή διευκόλυνση για τα ποσά που θα χρειαστεί η εταιρία, αποδεχόμενος τους όρους, που του ετέθησαν.
Το ποσό που ο κ. Χατζάκης κατέβαλε έως την 31/12/2009 ανήλθε στο ποσό τα ων 32.528,36 ευρώ.

Η συμφωνία αυτή τέθηκε ως θέμα ημερήσιας διάταξης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.  
Μετά από κινητοποίηση του Εξωραϊστικού Συλλόγου και  μετόχων της Εταιρείας η συμφωνία αυτή τροποποιήθηκε και ψηφίστηκε ως εξής :  (ακολουθεί όπως αναφέρεται στα πρακτικά της   Εξ αναβολής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας στις 25-7-2010 σελ. 17)

Θέμα 6ο: Εξεύρεση κεφαλαίων για την κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρίας
Σχετικά με την εξεύρεση κεφαλαίων για την κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρείας, για τους λόγους , οι οποίοι λεπτομερώς αναφέρθηκαν ήδη, η Πρόεδρος αναφέρει ότι οι δυνατότητες χρηματοδότησης είναι οι εξής :
α.  Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
β..  Τραπεζικός Δανεισμός
γ.  Προσωρινή Ταμειακή Διευκόλυνση
δ.  Άλλος τρόπος ο οποίος θα προταθεί.
Η Γενική Συνέλευση κατά πλειοψηφία ποσοστού 75,03% εκ των παρισταμένων μετόχων (κατεψήφισαν πεντακόσιοι εξήντα δύο (562 )μέτοχοι, οι οποίοι κατέχουν 56.891 μετοχές και 56.891 ψήφους και εκπροσωπούν ποσοστό 24,97% εκ των παρισταμένων μετόχων) αποφασίζει την προσωρινή ταμειακή διευκόλυνση από οποιονδήποτε μέτοχο και για οποιοδήποτε ποσό, με τους εξής όρους :
-          Το ποσό  θα είναι άτοκο.
-          Ο μέτοχος-δανειστής δεν θα προβεί σε οποιοδήποτε μέτρο κατάσχεσης του κτήματος ή διαταγή πληρωμής, ή διεκδίκηση κατά της εταιρίας και γενικά δεν θα  δεσμεύσει με κανένα τρόπο την εταιρία ή το κτήμα.
-          Η εξόφληση των χρημάτων αυτών θα γίνει όταν εξευρεθεί οριστική λύση.  Δηλαδή σε περίπτωση πώλησης τους κτήματος θα την αναλάβει ο αγοραστής, σε περίπτωση δε μεταβίβασης της γης στους μετόχους, τα χρήματα θα καταβληθούν από τους μετόχους κατά τη μεταβίβασή της σε αυτούς.
Αποφασίζει επίσης η Γενική Συνέλευση ότι οι ίδιοι όροι θα ισχύσουν και για τα ποσά με τα οποία έχει ήδη δανείσει την εταιρία ο κ. Χατζάκης, όπως άλλωστε και ο ίδιος με δήλωσή του σε έγγραφη ενημέρωση των μετόχων, αλλά και στην παρούσα Γενική Συνέλευση, δεσμεύτηκε για την τήρησή τους.

Από τα προαναφερόμενα προκύπτει ότι την τελευταία στιγμή αποτράπηκε προσωρινά η δυνατότητα που θα είχε  από το νόμο ο κ. Χατζάκης να επιβάλει κατάσχεση και πλειστηριασμό στο Αγρόκτημα  έξι μήνες μετά τη Γενική Συνέλευση .

Όπως ήδη σας έχουμε επισημάνει για την άμεση οριστική λύση του προβλήματος αλλά και τη διερεύνηση του τρόπου διαχείρισης των χρημάτων μας , πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθούν με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας από πρόσωπα εμπιστοσύνης που θα ελέγχονται άμεσα από την πραγματική πλειοψηφία των μετόχων και όχι από την ομάδα του κ. Χατζάκη.

Για την οργάνωση της συνέλευσης των μετόχων με θέμα την αντικατάσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας προτείνουμε τη σύνταξη δύο ειδών ομαδικών πληρεξουσίων για τη διευκόλυνση των μετόχων, κυρίως για την  προετοιμασία  της ψηφοφορίας, αλλά και μετά απ’ αυτήν,   όσων κωλύονται  ή δεν επιθυμούν να παραστούν  αυτοπροσώπως.

Ο ένας τύπος πληρεξουσίου απευθύνεται στους μετόχους που κατοικούν εκτός Αττικής κατά τόπους και πόλεις, με πληρεξουσίους άτομα της εμπιστοσύνης τους.
Η σύνταξη του πληρεξουσίου αυτού έχει οργανωθεί και προχωρεί ικανοποιητικά στην επαρχία.

Ο άλλος τύπος  πληρεξουσίου   απευθύνεται στους μετόχους που κατοικούν στην Αττική, η προσέλευση των οποίων στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας είναι ευχερέστερη, η τήρηση όμως της προδικασίας εγκυμονεί κινδύνους  για την έγκυρη ψήφο τους.  Ειδικότερα για να ψηφίσει κάποιος πρέπει να αναλάβει τις μετοχές του, να τις καταθέσει στα γραφεία τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση, να ελεγχθεί  και να καταγραφεί η παράστασή του πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Η σύνταξη του πληρεξουσίου αυτού θεωρείται κρίσιμη για τους εξής λόγους :
-    Όπως έχει διαπιστωθεί  μέτοχοι που επιχείρησαν  να πάρουν τις μετοχές τους από τον κ. Χατζάκη  καταταλαιπωρήθηκαν.  Ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία υπέστησαν όσοι υποβλήθηκαν στην διαδικασία ελέγχου και καταγραφής στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση των Μετόχων που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2010 για την αυτοπρόσωπη παράστασή τους με αποτέλεσμα η συνέλευση να αρχίσει και να εκλεγεί Πρόεδρός αυτής 6 ώρες μετά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξής της  και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα επέτρεπε στους μετόχους να ψηφίσουν έγκυρα.

-      Mε ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας επεκράτησε το ίδιο χάος ώστε  ορισμένοι μέτοχοι που παραστάθηκαν και ψήφισαν να φέρονται ως μη παραστάντες  ή ως εκπροσωπούμενοι από τον κ. Χατζάκη.

-     Τέλος σημαντικός λόγος για τη σύνταξη ομαδικών πληρεξουσίων είναι η καταμέτρηση των μετόχων που επιθυμούν την αντικατάσταση του Διοικητικού Συμβουλίου ώστε να εξασφαλισθεί  η αποδοχή του αιτήματός μας από την πλειοψηφία των μετόχων στη Γενική Συνέλευση. 

 Για την εξασφάλιση της έγκαιρης ανάληψης και κατάθεσης των μετοχών  και την τήρηση της διαδικασίας  για την έγκυρη ψηφοφορία προτείνουμε την σύνταξη των ομαδικών πληρεξουσίων των μετόχων της Αττικής  σύμφωνα με το υπόδειγμα που ακολουθεί  

Η σύνταξη του πληρεξουσίου αυτού έχει ανατεθεί στους πιο κάτω Συμβολαιογράφους  και η  αναφορά των περιοχών ανά συμβολαιογράφο  είναι ενδεικτική.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
ΠΕΡΙΟΧΗ    
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
Δέσποινα  Β. Λιασίδου-Γελασάκη
Πλατεία Βάσως Κατράκη  4
Γλυφάδα  ΤΚ  16655
Τηλ. 210 8946877 ,  6979003005 ,  FAX  210 8946796


ΓΛΥΦΑΔΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
και γειτονικές


Βασίλης Καραγεώργος
Τηλ. 210 9607769
Καθημερινά από 19:00 – 21:00

Ελένη Χύτα
Τηλ. 210 9919284
Δευτέρα, Τετάρτη,
Πέμπτη
Από 18:30 – 21:00

Μαρία Σολωμού
Ανδρ. Γκίνη 11
Χαλάνδρι  ΤΚ 15233
Τηλ.  210 6852021

ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΜΕΛΙΣΙΑ
και γειτονικές


Μαρνιεράκης
 Γεώργιος
Τηλ. 6946460323
Τρίτη – Τετάρτη –
Πέμπτη
Από 18:30 – 20:30

Ευαγγελία Δραγάτση
Κολοκοτρώνη 72
ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΤΚ 18535
Τηλ.  2104122977

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
και γειτονικές


Κουτσαντώνης Ανδρέας
Τηλ. 210 4122971

Από 19:00 – 21:00

Γεώργιος Πολίτης
Ομήρου 61
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Τηλ. 210 9337001,    6977405676, 
FAX No 210 9337001
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΦΑΛΗΡΟ
και γειτονικές


Μαρνιεράκης
Ιωάννης
Τηλ. 2109330528
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
Από 18:30 – 21:00
Σιδηροπούλου Ελισάβετ
Πλατεία Δαβάκη
Πίνδου 4 (Πάνω στη Πλατεία )  1ος όροφος Νίκαια
Τηλ.2104969230 FAX

ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ηλίας Καφώρος
Τηλ 2104933083
  Καθημερινά
Από 18:30 – 21:00
Κατσούρη Ευτυχία - Μουτάφη
Θηβών 389 και Ιερά οδός
2ος όροφος   Αιγάλεω
Τηλ 2105910200 
 FAX  2105910800

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ

Λαζάρου Μαρία-Μακρίδη
Εθν. Αντιστάσεως 5
1ος Οροφος
Πλατεία Δημαρχείου -Περιστέρι
ΤΗΛ. 2105755001 FAX 


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Σύντομα θα αναρτηθεί συμπληρωματική κατάσταση συμβολαιογράφων και συντονιστών και άλλων περιοχών της Αττικής.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη σύνταξη Ομαδικών πληρεξουσίων πρέπει να επικοινωνήσουν με τους συμβολαιογράφους ή τους συντονιστές. 

Στοιχεία που χρειάζονται να σταλούν στο συμβολαιογράφο  προκειμένου να γίνει συντονισμός της ημέρας υπογραφής του πληρεξουσίου:
  1. Φωτοτυπία ταυτότητας (μπρός και πίσω)
  2. ΑΦΜ και ΔΟΥ
  3. Επάγγελμα
  4. Δ/νση κατοικίας   με  ΤΚ 
  5. Αριθμός τηλεφώνου για επικοινωνία
Το κόστος που αναλογεί στο καθένα εξαρτάται από τον αριθμό των εντολέων (υπολογίζουμε να κυμαίνεται από 5 – 10 Ευρώ περίπου)

Παρακαλείστε να καταβάλλετε την συνδρομή των 10€ για το έτος 2011, προκειμένου ο Σύλλογος να μπορεί να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις  του που αφορούν κυρίως την ενημέρωσή σας.

Τέλος σας προσκαλούμε  στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου  μας  στις 10 Απριλίου 2011 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00
στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ
επί της Γ΄Σεπτεμβρίου 110


με θέματα:  1)  Προετοιμασία της ΄Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας για την αντικατάσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της.
2)  Ενημέρωση

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Κουτσαντώνης  Ανδρέας
Καραγεώργος  Βασίλης
Χύτα Ελένη
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος


Ακολουθεί το Σχέδιο του πληρεξουσίου για τους Μετόχους που κατοικούν στην Αττική


ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αριθμός ……………..

ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ


Στην  (Αθήνα) σήμερα στις                             τους έτους δύο χιλιάδες έντεκα (2011), ημέρα ………….., στο εδώ γραφείο μου στην οδό ……………. Αρ. ……….. ιδιοκτησίας ………………….. , σε μένα το Συμβολαιογράφο και κάτοικο Αθηνών ……………………………..που εδρεύω στην (Αθήνα) εμφανίστηκαν οι μη εξαιρετέοι και από το νόμο
1)      …………………..  του                       , που γεννήθηκε     το έτος   ……στο…… , κατοικεί ……. (οδός –αριθμός)  και κατέχει το Δ.Α.Τ. με αριθμ. ……. Του Α.Τ. ………
2)      ……………..
3)      …………….
4)      ………………
5)      …………
     ……..
και μου ζήτησαν να συντάξω το παρόν με το οποίο ο καθένας τους διορίζει ειδικό του πληρεξούσιο και  αντιπρόσωπο τους 
(1)  (προτεινόμενο άτομο από μετόχους)
(2)  (προτεινόμενο άτομο από μετόχους)
(3)  (συντονιστής εάν επιθυμεί ο ίδιος)
….σε καθέναν από τους οποίους δίνει τις εξής ειδικές εντολές, πληρεξουσιότητας και το δικαίωμα ενεργώντας επ’ ονόματί του και για λογαριασμό του :
 Να καταγγείλει τη σύμβαση  εντολής που έχει χορηγήσει (καθένας από τους ως άνω εντολείς) στους  α) Εμμανουήλ Χατζάκη, β) Παναγιώτη Κοκκινόπουλο, γ) Νικόλαο Πρινιωτάκη,  δ) Γεώργιο Τσιώνη,  ε) Φάλη Παπανικολάου  και στ) Καλυψώ Καζάκου, σχετικά με την εν γένει διαχείριση των μετοχών τους και την εκπροσώπησή τους εις την «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ» Α.Α.Τ.Ε.Ε.» που εδρεύει επί της οδού Σαλαμίνος 21 και Γαρδέλη στο ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ (Τ.Κ. 15124).
 Να αναλαμβάνει τις μετοχές του και καταθέτει αυτές για τη συμμετοχή του σε κάθε γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με θέμα την αντικατάσταση ή εκλογή των μελών του διοικητικού συμβουλίου της , ως επίσης και να ψηφίζει για λογαριασμό του σ’ αυτές, σε περίπτωση που καθένας των ως άνω εξουσιοδοτούντων -εντολέων δεν παρίσταται, εξ οιουδήποτε λόγου, αυτοπροσώπως στις γενικές συνελεύσεις της εταιρίας. Γενικά να πράττει και ενεργεί στα πλαίσια των παραπάνω εντολών ο κάθε εντολοδόχος κάθε τι το νόμιμο και απαραίτητο και αποδέχονται οι εντολείς όλες τις σχετικές πράξεις και ενέργειες του κάθε πληρεξουσίου του ως έγκυρες, ισχυρές κι απρόσβλητες
Η παρούσα εντολή ανακαλείται ελεύθερα από καθένα των πιο πάνω εντολέων  με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο.
Αυτό δήλωσαν οι εμφανισθέντες.  Καταβλήθηκαν ….
Τέλος εγώ ο Συμ/φος διάβασα το παρόν δυνατά και καθαρά στους εντολείς που αφού το άκουσαν και επιβεβαίωσαν το περιεχόμενό τους υπέγραψαν νόμιμα στα πρώτα φύλλα και το παρόν όπως κι εγώ.
                                             -------------------------------


Συνιστούμε για την περίπτωση που δεν βρεθεί πληρεξούσιος κοινής αποδοχής  να οριστούν πληρεξούσιοι ένας ή όλοι από τα πιο  κάτω πρόσωπα

Τον Συντονιστή της περιοχής που επιθυμεί να λάβει την εντολή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ  ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
-    Ηλίας Καφώρος του Δημητρίου, κάτοικος Νίκαιας Αττικής  (τηλ. 210 4933083 καθημερινά από πό 18:30 – 21:00
-     (Μαρνιεράκης  Ιωάννης, κάτοικος Ν. Σμύρνης (τηλ. 210 9330528 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή από 18:30 – 21:00)
-     Μαρνιεράκης  Γεώργιος, κάτοικος Χαλανδρίου (τηλ. 6946460323  κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη από 18:30 – 20:30)

      ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ  
1.   Ανδρέας Κουτσαντώνης του Σπυρίδωνα και της Άννας, δικηγόρος και κάτοικος Πειραιά (Κολοκοτρώνη 72) και κάτοχος του με αρ. ΑΕ 630136/07 του Τ.Α. Πειραιά με αρ. 1048 του ΔΣΠ .
2.  Βασίλειος Καραγεώργος του Γρηγορίου και της Γεωργίας, δημόσιος υπάλληλο, κάτοικος Ελληνικού Αττικής (Τριπόλεως 7) και κάτοχος του με αρ. ΑΙ 522348 δελτίου ταυτότητας,  που εκδόθηκε από το Τ.Α. Ελληνικού στις 20/8/ 2010,
3.   Ελένη Χύτα του Λάμπρου και της Ευανθίας, κάτοικος Αργυρουπόλεως Αττικής (Μαρίνου Γερουλάνου 64) και κάτοχος του με αρ. Σ 15314 δελτίου ταυτότητας,  που εκδόθηκε από το Τ.Α. Αργυρουπόλεως στις 8/1/ 1996 ,












Δεν υπάρχουν σχόλια: