3/2/10

1ο Πρακτικό

Συνεδρίαση Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (Π.Δ.Ε.) του Σωματείο «Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγροκτήματος ΒΑΡΒΑΡΑ Ιστιαίας» της 12-1-2010.
Συνήλθε η Π.Δ.Ε. του Σωματείου προσωρινά στο γραφείο του μέλους της Δικηγόρου Πειραιά Ανδρέα Κουτσαντώνη στον Πειραιά, Κολοκοτρώνη 72, προκειμένου να διερευνήσει και εξετάσει θέματα που έχουν σχέση με την περαιτέρω ανάπτυξη του Σωματείου, τα μέσα και τρόπους δράσης προς επίτευξη των καταστατικών του σκοπών, καθώς και την προετοιμασία σύγκλισης Γενικής Συνέλευσης και εκλογής τακτικών καταστατικών οργάνων:
Παρόντες: 1) Ανδρέας Κουτσαντώνης, 2) Ελένη Χύτα, 3) Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, 4) Βασίλης Καραγεώργος.
Ο προταθείς ως διευθύνων τη συνεδρίαση Ανδρέας Κουτσαντώνης επεσήμανε ότι :
1.- Μετά από ανοικτή πρόσκληση, αρχάς έτους 1993 από φερόμενη ως «Οικιστική Ένωση Εκπαιδευτικών», παρέχουσα εντύπωση ότι εκπροσωπεί ευρύτατο ανά την Ελλάδα κόσμο του εκπαιδευτικού μας συστήματος, για συμμετοχή με αντικαταβολή σε αγορά γης και δη συγκεκριμένου αγροτεμαχίου με ΣΚΟΠΟ τη δημιουργία πρότυπου οικισμού υψηλών προδιαγραφών, επικαλούμενη κατορθώματα της και σε άλλα μέτωπα και με υποσχέσεις ότι σύντομα θα επισκεπτόμαστε το κτήμα της ιδιοκτησίας μας, πεισθήκαμε και συμπορευτήκαμε.
2.- Μέσα στα χρόνια που διήλθαμε (περίπου μίας γενιάς), μέσα από ανοργάνωτες διαμαρτυρίες των ως πιο πάνω εγκλωβισμένων μελλοντικών συνιδιοκτητών, αφού στη φερόμενη Οικιστική Ένωση είχαμε καταβάλει το αντίτιμο που ζήτησε και αυτή ανέλαβε τη διεκπεραίωση του ΣΚΟΠΟΥ , ο ΣΚΟΠΟΣ περιέπεσε σε Σαιξπηρική Τρικυμία και τελικά σε άγονο ερημονήσι που περιμένει να φιλοξενήσει και τους οργανώσαντες το σχέδιο, εμπεδώθηκε η πεποίθηση και η καθολική επιθυμία αποδέσμευσης από εντολή και εμπορικές δραστηριότητες της ομάδας «Οικιστική Ένωση Εκπαιδευτικών».
3.- Μέσα από αυτή την ανάγκη γεννήθηκε η ιδέα και συντελέστηκε η οργάνωση των αμήχανων πιο πάνω εγκλωβισμένων σε Σωματείο που ήδη αναγνωρίσθηκε δικαστικά με την υπ’ αριθ. 5991/2009 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, και το οποίο εκπροσωπούμε προσωρινά.
4.- Η Π.Δ.Ε. αποφάσισε το ανέβασμα του καταστατικού του Σωματείου μας και κάθε απόφασης και πράξης της Π.Δ.Ε. σε ιστοσελίδα.
5.- Προσκαλεί τους αγωνιώντες και προσδοκώντες κατ’ άρθρο 2 του καταστατικού του Σωματείου μας, να εγγραφούν μέλη του, συμπληρώνοντας αίτηση, ως υπόδειγμα στην ιστοσελίδα μας, που θα περιέρχεται στην Π.Δ.Ε. με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα εκπροσώπησης έκφρασης και συμμετοχής τους εις τις ομαδικές δραστηριότητες του Σωματείου και σύντομα να συγκληθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου για εκλογή τακτικών καταστατικών οργάνων και λήψη κρίσιμων και επειγουσών αποφάσεων.

Η Προσωρινώς Διοικούσα Επιτροπή

Ανδρέας Κουτσαντώνης
Ελένη Χύτα
Βασίλειος Καραγεώργος
Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: