21/11/11

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 10-12-2011


ΕΞΩΡΑIΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ  ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
(Α.Μ. 4681 Πρωτ. Πειραιά)
Κολοκοτρώνη 72 – Πειραιάς  Τ.Κ. 185 35
www.varvarasul.blogspot.com
Τηλ. 210 4122971 (από 19.00 – 21:00)

Πειραιάς  10 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου  μας 

10 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00

στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ

επί της Γ΄ Σεπτεμβρίου 110

με θέμα :

“Ομαδικά Πληρεξούσια και άλλα τρέχοντα”

Μετά τις χωρίς αμφιβολία διαπιστώσεις,  στην  εξ αναβολής Γενική Συνέλευση   της Εταιρείας   «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε.»  που έγινε τον Ιούλιο  2011  στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ,   ότι :

-       Είμαστε ανεβασμένοι στη μηχανή της Ομάδας που ψευδώς αποκαλέστηκε «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» αλλά  τελικά είναι «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΤΖΑΚΗ» και μας καλεί κάθε χρόνο να πληρώνουμε τα καύσιμά της, ήτοι την πληρωμή των δαπανών της Εταιρείας που μας έβαλε ως μετόχους ενώ σαφέστατα η πρόσκληση ήταν  για αγορά γης και συμμετοχή μας σε πρότυπο Οικισμό και όχι αγορά μετοχών Ανώνυμης Εταιρίας.  

-       Μετά την κατασπατάληση των χρημάτων μας από την εταιρεία υπάρχει  κίνδυνος  αν δεν πληρώνουμε τα αναγκαία λειτουργικά έξοδα να χρεωθεί η εταιρεία, να επιβαρυνθεί το αγρόκτημα με αναγκαία συνέπεια να εκτεθεί η εταιρεία στην πτώχευση και να πέσει το αγρόκτημα  σε ποικίλους καιροσκόπους.  Ήδη στην  συνέλευση του Ιουλίου,  η πρόεδρος της κα Καζάκου, μας ανακοίνωσε  ότι ο φερόμενος δανειστής της εταιρείας,   εντολέας της κος Χατζάκης,  με έγγραφό του  ζητάει πίσω τα χρήματα (148.000  €) που δάνεισε στην εταιρεία με ότι αυτό συνεπάγεται. 

-     Παρά τις διαρκείς υποσχέσεις της  Ομάδας κ. Χατζάκη, σχεδόν επί εικοσαετία, και ειδικότερα με τις δύο τελευταίες επιστολές της που λάβαμε (από 9-4-2010 και 11-7-2010) μας υπόσχεται  λύσεις αλλά καμία μέχρι τώρα όχι μόνο δεν προωθήθηκε αλλά ούτε στη σκέψη δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί. Ήδη το τέχνασμα της κλήρωσης σε τετραστρέμματα και δήθεν διανομής του κτήματος αποκαλύφθηκε με την έμμεση ομολογία τους ότι ήταν ανέφικτο και γίνεται κατανοητό ότι επινοήθηκε για άλλους δικούς τους λόγους.   

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :
Ο Σύλλογός μας, αφού σχεδόν ολοκλήρωσε το κοπιώδες έργο συγκέντρωσης ανά την Ελλάδα , εκτός Αττικής, Χαλκίδας, Βοιωτίας  των μετόχων σε Ομαδικά, κατά πόλεις, πληρεξούσια με το γνωστό θέμα της αντικατάστασης του  Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, ευρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσης των Ομαδικών Πληρεξουσίων στην Περιφέρεια Αττικής, όπου κατοικεί περίπου το μισό του συνόλου των Μετόχων. Ήδη στους Δήμους  Πειραιά, Νίκαιας, Δραπετσώνας, Μοσχάτου, Κερατσινίου, Αιγάλεω, Περιστερίου , Χαλανδρίου , κ.λ.π. έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τα  ομαδικά πληρεξούσια και μετά την ολοκλήρωσή τους στην υπόλοιπη  Αττική και την καταμέτρησή της δύναμής μας θα προκαλέσουμε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Εταιρεία με σκοπό την αντικατάσταση του «διορισμένου»  Διοικητικού Συμβουλίου  της Εταιρείας από τον κ. Χατζάκη.  Η νέα Διοίκηση θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μετόχων ώστε όλοι οι  Μέτοχοι με την αυτοπρόσωπη ή με τους πληρεξουσίους τους συμμετοχή τους να αποφασίσουν στην λύση του προβλήματος, που  θα προταθεί μετά από σοβαρή  μελέτη όλων των λεπτομερειών και παραμέτρων.

Για  αυτό  ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
 να συμμετάσχετε στη Έκτακτη Γ.Σ. του Συλλόγου μας στην οποία θα δοθεί η  δυνατότητα σε όσους   δεν έχουν συμμετάσχει στα ήδη καταρτισμένα Ομαδικά Πληρεξούσια  να διευκολυνθούν και  να συμμετάσχουν την ημέρα εκείνη που γι’ αυτό το σκοπό έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται Συμβολαιογράφοι. Στα πληρεξούσια αυτά μπορεί να συμμετάσχει και όποιος άλλος μέτοχος από την υπόλοιπη Ελλάδα παρευρεθεί.  

Σημειωτέον ότι με τα πληρεξούσια αυτά οι μέτοχοι της Αττικής παρέχουν εντολή μόνο για αντικατάσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σε περίπτωση που δεν θα παραστούν  αυτοπροσώπως στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα προκληθεί.

Λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε  :

1.    Να προσκομίσετε με την ταυτότητά σας και φωτοτυπία της ταυτότητας στην οποία θα αναγράφεται το ΑΦΜ, η τυχόν νέα σας διεύθυνση,  επάγγελμα και κάποιο τηλέφωνο για επικοινωνία.

2.    Η οικονομική επιβάρυνση είναι δέκα (10) ευρώ στον καθένα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Κουτσαντώνης  Ανδρέας
Καραγεώργος  Βασίλης
Χύτα Ελένη
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος



Για ενημέρωσή σας  :

-       Πάρθηκε απόφαση στην Γ.Σ. της εταιρείας τον Ιούλιο 2011 για μη υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας το 2006  που αφορούσε τη  διανομή του κτήματος .  Τη θέση του Συλλόγου μας την γνωρίζατε σε αυτό το θέμα, δικαιώθηκε περίτρανα, και είναι φανερό  ότι όλες οι αποφάσεις για  παράταση του χρόνου μεταβίβασης  που τις έπαιρνε ο εκπρόσωπος των μετόχων κ.  Χατζάκης ήταν για να κυλά ο χρόνος (εικοσαετία) και τίποτε άλλο.

-       Οι ορκωτοί λογιστές με έγγραφό τους επισημαίνουν κινδύνους για το μέλλον της Εταιρείας όπου αναφέρουν μάλιστα  «ότι η εταιρεία αφενός παρουσιάζει συνεχιζόμενες αρνητικές λειτουργικές χρηματοροές , σημαντικές λειτουργικές ζημιές, δεν διαθέτει επαρκή για την λειτουργία της  χρηματικά διαθέσιμα και αφετέρου τα τελευταία έτη παρουσιάζει μηδενικό κύκλο εργασιών, μη εξασκώντας κανένα από τα αντικείμενα του σκοπού της».

-       Ετέθη πάλι το θέμα ή της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου ή του Τραπεζικού Δανεισμού ή της Προσωρινής Ταμειακής Διευκόλυνσης  από μετόχους.  Επίσης ο κ. Χατζάκης ζητά με επιστολή του τα χρήματα που δάνεισε στην εταιρεία  και ζητά να συζητηθεί το όλο θέμα στην επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.   

-       κ.α.