18/7/11

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Κολοκοτρώνη 72 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  TK 185 35
ΤΗΛ. 210 4122971 – Fax. 2104131202
www. varvarasul.blogspot.com

Πειραιάς 18 Ιουλίου 2011

κ. Μέτοχοι, 

Από πέρυσι η «Επιχείρηση Χατζάκης» μας βομβαρδίζει με έγγραφες επιστολές που κατακεραυνώνει τον Εξωραϊστικό Σύλλογό μας.  Δεκαεννέα συναπτά έτη έχουν περάσει και όχι δέκα που με περισσή ψυχραιμία τα περιορίζει ο κ. Χατζάκης.
Ωρίμασε  η σκέψη μας.  Η «ΟΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» αποκαλύφθηκε «ΟΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ»  Γίναμε μέτοχοι της Επιχείρησης Χατζάκης Εμμανουήλ.
Εμπιστευτείτε στη διοίκηση και διαχείρισή του.  Δείγματα έμπιστης διαχείρισής του  :
Το θάρρος του να δηλώνει χάρη μας έκανε και μας έδωσε από την ιδιοκτησία του 700 μέτρα παραπάνω.  Η απορία μας  είναι ότι μέχρι στιγμής ούτε μέτρο δεν είδαμε.  Δεν είναι Τακτική Παραπλάνησης;  αφού Μετοχές μας έδωσε με Μετοχές μας έμπλεξε και δεν ξεμπλέκουμε.  
Ποια ήταν οι αξία των Μετοχών, πόσο αγοράστηκαν;.  Ο λαός μας λέει «φωνάζει ο Κλέφτης».  Πήρε τα χρήματά μας για αγορά γης και προπληρώσαμε τα συμβολαιογραφικά, τα έξοδα πολεοδόμησης και τ.τ.   Αφού αυτές οι ενέργειες δεν έγιναν ποιος καρπώθηκε τη διαφορά;
Σε αφελείς απευθύνεται;   Υπήρξαμε πράγματι Αφελείς.  Δεν πρέπει κάποτε να αναλογιστούμε.;   
Με ένδυμα αμνού εμφανίστηκε ο κ. Χατζάκης ως «ΟΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ».  Εάν μας έδειχνε το πρόσωπό του που τώρα εμφανίζεται «ΟΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ» ποιος θα πλησίαζε. 
Θα εξακολουθήσουμε να ρίχνουμε νερό στο μύλο του Χατζάκη;    Δεν πρέπει να δοθεί ένα τέλος; 
Ο Σύλλογός μας από εσάς δημιουργήθηκε.  Εσείς καλείστε να αποφασίσετε.
Ο κ. Χατζάκης εσάς θέλει να αποκλείσει .  Θέλει ανεξέλεγκτη τη Διοίκηση ώσπου με μια νέα αύξηση κεφαλαίου όπως έκανε το 2006 και εισέπραξε τα χρήματα που εξαναγκαστήκαμε να δώσουμε  και τις μετοχές που αφαίρεσε από αυτούς που δεν κατέβαλαν τα χρήματα  ή με δανεισμό της Εταιρείας όπως επιχείρησε πέρυσι και τον αποτρέψαμε να βγάλει το κτήμα στο σφυρί και ως γνωστό εάν δεν βρεθεί πλειοδότης το κτήμα θα περιέλθει στο δανειστή του, τον  κ. Χατζάκη και να κλείσει έτσι το κεφάλαιο αυτό.
Η προσπάθεια είναι να φύγει  από τη Διοίκηση της Εταιρείας που με παραπλάνησή μας αναρριχήθηκε αποσπώντας,  από την αρχή,  την Εμπιστοσύνη μας και την Εντολή μας ώστε με  ειλικρίνεια και διαφάνεια να λυθεί οριστικά και καθαρά με την έγκριση όλων των μετόχων το πρόβλημά μας.
Να γνωρίζετε επίσης ότι η ενημέρωσή σας γίνεται με αγώνα και δαπάνη εθελοντών που επωμίστηκαν την εμπιστοσύνη πολλών εκατοντάδων μετόχων μέχρι στιγμής ενώ ο κ. Χατζάκης «μας ενημερώνει δια των χρημάτων μας που ευσχήμως μας έχει αποσπάσει.»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Κουτσαντώνης  Ανδρέας , Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
Καραγιώργης Βασίλης, Μέλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
Γκανίδης Δήμος,  Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.
Κακουλίδου Ειρήνη, Καθηγήτρια Φιλόλογος
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος,   Υπάλληλος ΥΠΑ
Χύτα  Ελένη, Υπάλληλος ΟΑΣΑ



Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ΄αναβολής Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στις 24 Ιουλίου 2011  ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52 - Αθήνα. 

Ακολουθεί η επιστολή του Μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κου Καραγεώργου Βασίλη


 Aθήνα  18 Ιουλίου 2001



 

Κύριοι Μέτοχοι
της «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ  Α.Α.Τ.Ε.Ε.»


Ο κ. Χατζάκης διαπραγματεύεται την πώληση των μετοχών μας.
Γνωρίζουμε με ποιόν και σε ποια  τιμή ;   ΟΧΙ.
Ποιος του έδωσε τέτοιο δικαίωμα;  ΚΑΝΕΙΣ.
Η πώληση ή μη των μετοχών δεν είναι θέμα της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων;  Ειδοποιηθήκατε  γι’ αυτό ;   ΟΧΙ
Τέλος πάντων, σκοπός μου είναι να θέσω μια νέα παράμετρο στο θέμα της αξίας του αγροκτήματος για τους μετόχους, οικιστικής και εμπορικής.  Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ψηφιστούν νόμοι για την τουριστική κατοικία και το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό.  
Είναι προφανές ότι πριν εκδοθούν και μελετηθούν οι νόμοι αυτοί και εκτιμηθεί η επιρροή τους στην δυνατότητα πολεοδομικής αξιοποίησης του αγροκτήματος και στην εμπορική του αξία, κανένας δεν μπορεί να διαπραγματεύεται και μάλιστα για λογαριασμό των μετόχων την τύχη του ακινήτου εν κρυπτώ.
Τέλος, προκάλεσε έκπληξη η τελευταία επιστολή του κ. Χατζάκη.  Ο ειλικρινής, σεμνός, έντιμος και αξιόπιστος κ. Χατζάκης μας αποκαλεί απατεώνες, συκοφάντες, αναξιόπιστους, φθονερούς και τρομοκράτες.
 Ο λόγος είναι ότι φοβάται τα Ομαδικά Πληρεξούσια που δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε μέτοχο να ψηφίσει οργανωμένα και αποτελεσματικά στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, την  αποπομπή του ιδίου και όσων τον στηρίζουν.
Ο κ. Χατζάκης και όσοι τον στηρίζουν έχουν αντιληφθεί ότι τα Ομαδικά Πληρεξούσια ματαιώνουν την εκβιαστική λύση να πουλήσουμε όσο, όσο.   Γι’ αυτό μας βρίζει.  Φοβάται τα Πληρεξούσια.



 

Βασίλης Καραγεώργος


7/7/11

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 11 ΠΡΩΪΝΗ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Κολοκοτρώνη 72 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  TK 185 35
ΤΗΛ. 210 4122971 – Fax. 2104131202
www. varvarasul.blogspot.com

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ 
ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΣΤΙΣ 24 Ιουλίου 2011 
και στα Ομαδικά Πληρεξούσια

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε. στις 29-6-2011 μετά από αίτημα  του Συλλόγου μας αναβλήθηκε για τις 24 Ιουλίου 2011  ημέρα Κυριακή,   και ώρα 11η, στο  Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52 –ΑΘΗΝΑ, ώστε να μπορεί ο κάθε μέτοχος  να παραστεί αυτοπροσώπως με άνεση, επειδή θεωρούμε ότι η τύχη του κτήματος γενικά εξαρτάται από την ενεργή συμμετοχή του μετόχου   ή του εκπροσώπου του στις Γενικές Συνελεύσεις της Εταιρίας.

Επίσης μετά από πληροφορίες ότι προωθείται άμεσα πώληση τμήματος ή όλου του αγροκτήματος, και έχοντας υπόψη ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρίας μπορεί ανά πάσα στιγμή να πουλήσει χωρίς απόφαση των Μετόχων  Υποβάλλαμε άμεσα αίτηση,  εκπροσωπώντας πάνω του 1/20 των μετόχων,   να τεθούν σε Γενική Συνέλευση των Μετόχων τα εξής θέματα :
-          Αντικατάσταση των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας
-          Δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας ότι δεν θα πουλήσει τμήμα ή και όλο το αγρόκτημα χωρίς προηγούμενη απόφαση  της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων
Στη συνέχεια  :
1.      επειδή η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρίας, κατόπιν υποβολής  σχετικού αιτήματος μας, απάντησε στις  5 Ιουλίου 2011  ότι   «Η Εταιρία δεν διαπραγματεύεται πώληση του συνολικού ή τμήματος του κτήματος, άλλωστε δεν θα μπορούσε να προβεί σε τέτοιες ενέργειες διότι δεν έχει σχετική εντολή από την Γενική Συνέλευση της Εταιρίας» ,
2.      επειδή στην Αθήνα ακόμα δεν έχουν συνταχθεί τα Ομαδικά Πληρεξούσια που απαιτούνται για την επίτευξη της απαιτούμενης  πλειοψηφίας σε Γενική Συνέλευση των Μετόχων  με σκοπό την αντικατάσταση του Δ.Σ. της Εταιρίας
3.      επειδή υπήρξαν πολλά τηλεφωνικά αιτήματα  μετόχων   προς το Σύλλογο να γίνει  Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την Αντικατάσταση του Δ.Σ. μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.
αποσύραμε προσωρινά το αίτημά μας για Σύγκληση  Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με τα ποιο πάνω θέματα .
Επαναλαμβάνουμε ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή στα Ομαδικά Πληρεξούσια των Μετόχων  και αυτών που έχουν ήδη πάρει τις μετοχές τους και αυτών που πέρυσι ή και παλαιότερα έχουν καταγγείλει τη σύμβαση εντολής προς την Ομάδα του κ. Χατζάκη.
Τούτο είναι απαραίτητο για να προχωρήσει η διαδικασία σύγκλισης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην οποία ακώλυτα ο κάθε μέτοχος δύναται να παραστεί αυτοπροσώπως και να ψηφίσει για  την αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας .

      Πειραιάς 6-7-2011
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Κουτσαντώνης Ανδρέας
Καραγιώργος Βασίλης
Γκανίδης Δήμος
Κακουλίδου Ειρήνη
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος
Χύτα Ελένη






ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 με θέμα την αντικατάσταση των Μελών του  Διοικητικού Συμβουλίου
 της εταιρίας ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Α.Α.Τ.Ε.Ε.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη σύνταξη Ομαδικών πληρεξουσίων πρέπει να επικοινωνήσουν με το συντονιστή της περιοχής αρχικά.
Η υπογραφή Πληρεξουσίων θα γίνεται στους παρακάτω συμβολαιογράφους με φροντίδα κυρίως του Συντονιστή που θα καταγράψει το όνομά σας ,το τηλέφωνό και την ημέρα που προγραμματίζεται η υπογραφή του πληρεξουσίου για να μην φέρουμε μεγάλη αναστάτωση στους συμβολαιογράφους.

Ανεξάρτητα σε ποια περιοχή κατοικεί ο Μέτοχος μπορεί να επιλέξει όποιον Συντονιστή και Συμβολαιογράφο τον εξυπηρετεί  στη  μετάβαση  του και ώρα υπογραφής του Πληρεξουσίου.
Σε περίπτωση που δεν απαντά το τηλέφωνο του Συντονιστή της περιοχής σας, και λόγω καλοκαιριού, απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε άλλο Συντονιστή.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ   
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
ΑΘΗΝΑ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΚΥΨΕΛΗ
ΠΑΤΗΣΙΑ
ΓΑΛΑΤΣΙ
Ν. ΚΟΣΜΟΣ

Ηλίας Καφώρος
Τηλ 2104933083
10.00-13.00 (Καλοκαίρι)
 και  18:00 – 21:00

Ελένη Χύτα
Τηλ. 210 9919284
Από 19:00 – 21:00

Βλάχος Λάμπρος
Πλατ. Ομονοίας 9  όρ. 2ος
(στοά Ομόνοιας-Πατησίων)
Τηλ. 2105239776
 FAX  2105234370
Ώρα υπογραφής πρωινή:
10.00-11.00
    ή
Μιχαλοπούλου Μαρία
Ακαδημίας 76  όρ. 6ος
(Απέν. από Ζωοδ. Πηγή)
Τηλ.  2103838676 
FAX  2103805293
Ώρα υπογραφής απόγευμα :
6.00-8.00 μ.μ.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΛΙΜΟΣ
ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΔΑΦΝΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Βασίλης Καραγεώργος
Τηλ. 210 9607769
Από 19:00 – 21:00


Ελένη Χύτα
Τηλ. 210 9919284
Από 19:00 – 21:00

Δέσποινα  Β. Λιασίδου
-Γελασάκη
Πλατεία Βάσως Κατράκη  4
Γλυφάδα  ΤΚ  16655
Τηλ. 210 8946877 ,
  6979003005 ,
 FAX  210 8946796

Γεώργιος Πολίτης
Ομήρου 61 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Τηλ. 210 9337001,     
 FAX  210 9337001

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΜΕΛΙΣΙΑ
ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΕΝΤΕΛΗ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
και γειτονικές

Μαρνιεράκης Γεώργιος
Τηλ. (Τον Αύγουστο)

Ελένη Χύτα
Τηλ. 210 9919284
Από 19:00 – 21:00

Μαρία Σολωμού
Ανδρ. Γκίνη 11
Χαλάνδρι  ΤΚ 15233
Τηλ.  210 6852021

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΦΑΛΗΡΟ  

Κουτσαντώνης Ανδρέας
Τηλ. 210 4122971

Από 19:00 – 21:00

Ευαγγελία Δραγάτση
Κολοκοτρώνη 72
ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΤΚ 18535
Τηλ.  2104122977
ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Αλεξόπουλος Κώστας
Τηλ.  2109613696
Γεώργιος Πολίτης
Ομήρου 61 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Τηλ. 210 9337001,     
 FAX  210 9337001 
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΝΙΚΑΙΑ

Ηλίας Καφώρος
Τηλ 2104933083

10.00-13.00 (Καλοκαίρι)
  και  18:00 – 21:00

Σιδηροπούλου Ελισάβετ
Πλατεία Δαβάκη
Πίνδου 4 (Πάνω στη Πλατεία ) 
1ος όροφος Νίκαια
Τηλ.2104969230 FAX

ΑΙΓΑΛΕΩ
ΧΑΪΔΑΡΙ

Ηλίας Καφώρος
Τηλ 2104933083

10.00-13.00 (Καλοκαίρι)
  και  18:00-21.00
Κατσούρη Ευτυχία-Μουτάφη
Θηβών 389 και Ιερά οδός
2ος όροφος   Αιγάλεω
Τηλ 2105910200
 FAX  2105910800
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΧΑΡΝΑΙ
ΙΛΙΟΝ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Μπαστέας Γιάννης
Τηλ2105062045
Ηλίας Καφώρος
Τηλ 2104933083
10.00-13.00 (Καλοκαίρι)
  και  20:00-22.00
Λαζάρου Μαρία-Μακρίδη
Εθν. Αντιστάσεως 5,
1ος όροφος
Πλατεία Δημαρχείου -Περιστέρι
ΤΗΛ. 2105755001  και FAX 

ΚΗΦΙΣΙΑ
ΜΑΡΟΥΣΙ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ν. ΙΩΝΙΑ
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΠΕΥΚΗ,
και περιοχές που εξυπηρετούνται από μετρό και ηλεκτρικό.

Γκέτσιος Αλέκος
Τηλ. 210 6721972
Από 19:00 – 10:00

Ηλίας Καφώρος
Τηλ 2104933083
10.00-13.00 (Καλοκαίρι)
  και  18:00 – 21:00

Βλάχος Λάμπρος
Πλατ. Ομονοίας 9  όρ. 2ος
(στοά Ομόνοιας-Πατησίων)
Τηλ. 2105239776
FAX  2105234370
Ώρα υπογραφής πρωινή:
10.00-11.00
      
ή

Μιχαλοπούλου Μαρία
Ακαδημίας 76  όρ. 6ος
(Απέν. από Ζωοδ. Πηγή)
Τηλ.  2103838676
  FAX  2103805293
Ώρα υπογραφής απόγευμα :
 6.00-8.00 μ.μ.
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΕΡΑΚΑ
ΠΑΙΑΝΙΑ
ΠΑΛΛΗΝΗ
και περιοχές που εξυπηρετούνται από μετρό και ηλεκτρικό.

Τσιτσόπουλος Κώστας
Τηλ. 210 4022455
Από 19:00 – 21:00

Ηλίας Καφώρος
Τηλ 2104933083
10.00-13.00 (Καλοκαίρι)
  και  18:00 – 21:00


Στοιχεία που χρειάζονται για προετοιμασία πληρεξουσίου από το Συμβολαιογράφο:
Ταυτότητα,  ΑΦΜ και ΔΟΥ, επάγγελμα και Δ/νση  κατοικίας   με ΤΚ   και   σταθερό και κινητό τηλέφωνο  για επικοινωνία    ώστε να συντονιστεί η ημέρα υπογραφής του πληρεξουσίου.  
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να βρισκόμαστε για υπογραφή όλοι τη συγκεκριμένη ώρα που θα οριστεί γιατί υπογράφουμε όλοι μαζί στο  ομαδικό πληρεξούσιο. Το κόστος του πληρεξουσίου κυμαίνεται από 5 έως 15 € ανάλογα με τα άτομα που συμμετέχουν.   (π.χ. για 10 άτομα είναι το μέγιστο μέχρι 10 € το άτομο)